Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

concert
Boven de 50 doe je niet meer mee!!
Dat was de kop van mijn blog van afgelopen week. Daar heb ik veel privé berichtjes over gekregen. Mensen die ervaren dat leeftijd (welke dan ook) een handicap kan zijn bij het vinden van een baan. Je kan ergens te oud voor zijn maar ook te jong.
Maar ook andere zaken kunnen een rol spelen. Afkomst. Man of juist vrouw. Niet de juiste opleiding. En ga zo maar door.

De mensen die reageerden waren het met mij eens dat je, zoals de artiesten in mijn blog, altijd wel werk hebt als je goed bent. “Maar dat zijn artiesten, dat geldt niet voor ons gewone mensen”, was een reactie.Dan geef je het dus eigenlijk al op. Ik coach mensen die zelf de regie over hun loopbaan wilt hebben, en die dan denken: hoe kan ik er iets aan doen? HOE?

Bij dat HOE denk ik graag met je mee. Eén van de dingen die je kunt doen is jezelf laten zien. Vertellen wat je kunt en wat voor werk je wilt. En dat kan ander werk zijn bij een andere baas, maar natuurlijk ook een andere invulling van je huidige baan. Wat dan slim is, is om aan jezelf te werken als een soort merk. Zodoende kun je jezelf herkenbaar neerzetten, met al je talenten en vaardigheden. Dan gaan mensen je opmerken, en spelen leeftijd, sekse, afkomst et cetera geen rol meer. Sterker nog: wie weet kun je het zelfs inzetten ter versterking van je merk ;)

Wil jij ook een sterk merk worden? Doe dan wat andere slimmeriken ook hebben gedaan: schrijf je in voor de eendaagse training Jij© als merk op vrijdag 17 januari in Dordrecht. Kun je dan niet, beloof me dan in elk geval dat je je op werkgebied altijd afvraagt HOE je iets kunt bereiken. Blijf de kansen zien. Het geeft lucht - en leuk werk!

Ik wens je alvast fijne Kerstdagen, want de volgende VV BlogBrief komt na de Kerst.Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Een reflectiemomentje voor jezelf van mij

Over ruim anderhalve week is het al Kerst. Vrije dagen. Even tijd om te niksen, samen te zijn met mensen die je (hopelijk ;)) leuk vindt, en op je gemak terug en vooruit te kijken.
Want wat ging 2019 toch weer snel! Wat heb je bereikt afgelopen jaar, en wat zijn je plannen voor 2020? Gun jezelf eens lekker de tijd dat op je gemakje door te nemen.

Om je daarbij te helpen heb ik een 'eerste hulp bij reflectie' ontwikkeld. Wil jij hem ook ontvangen, klik dan hier, en download hem meteen.
boot met reflectie in water

Agenda van trainingen op basis van open inschrijving

17 januari 2020 Workshop Jij als merk (Dordrecht) 9 - 16.30 uur
Jij als merk is DE training voor professionals die verder willen groeien, en die er bewust voor kiezen zichzelf als een sterk merk neer te gaan zetten. Na deze training kun je jezelf daadkrachtig en helder profileren. Je kent je talenten en kwaliteiten en weet hoe je die optimaal over het voetlicht kunt brengen. Interne en externe opdrachtgevers weten precies voor welke opdrachten ze bij jou moeten aankloppen.
Kijk voor meer info over Jij als merk op mijn website.

27 maart Masterclass Design-your-new-job (Overveen) 9 - 17.30 uur
Kost jouw werk energie in plaats van dat het je energie oplevert? Je wilt eigenlijk ander werk, maar weet je niet wat. Je kent immers je passie niet. Bovendien heb je het veel te druk. Je weet stiekem ook wel dat het anders moet, maar het ontbreekt je aan energie en je maakt geen werk van je volgende loopbaanstap. Wil je daar een volle dag intensief mee aan de slag (inclusief een follow-up gesprek), dan is de eendaagse training Design-your-new-job perfect voor jou.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt!


Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet