Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

Babs met tas VV
Hoe leer je oude gewoonten af?

Pas heb ik me bij de sportschool afgemeld voor een groepsles die ik elf jaar lang gevolgd heb. Ik vond dat best een dingetje. Elke woensdagavond van acht tot negen uur volgde ik die les. Elf hele jaren lang. Als ik met vakantie was dacht ik op woensdagavonden om acht uur: nou zijn ze begonnen, en ik mis het!
Nu ben ik dus gestopt met die les. Niet omdat de les niet meer wordt gegeven, maar omdat ik op de woensdagavond iets nóg leukers ga doen.
In de loop der jaren is de groepsles voor mij minder fijn geworden. Het begon te voelen als ‘moeten’ en ‘verplicht nummer’ in plaats van als willen. En hoewel zowel mijn gevoel als verstand aangeven dat dit een goede stap is merk ik dat de gewoonte om die les te volgen behoorlijk ingesleten is. Maar hoe leer ik die gewoonte nou af?

Wil je mijn hele blog lezen? Klik dan hier.

Fijn weekend!Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Jij als merk: training met feedback

Afgelopen maandag hebben Annette Barel en ik de training Jij als merk gegeven bij de gemeente Nissewaard. We troffen daar een groep gemotiveerde mensen die zichzelf graag zichtbaarder wilden maken in de organisatie. Ze hebben elkaar gedurende de dag feedback gegeven, en ook wij kregen feedback aan het einde van de training. Want er is altijd wel iets dat (nog) beter kan! Met die feedback gaan Annette en ik onze training nog waardevoller maken.

Feedback is een kadootje. Meestal dan :) Ik heb er zelfs een blog over geschreven. Doe er je voordeel mee!
PhotoGrid_1573488570129

Agenda van trainingen op basis van open inschrijving

17 januari 2020 Workshop Jij als merk (Dordrecht) 9 - 16.30 uur
Jij als merk is DE training voor professionals die verder willen groeien, en die er bewust voor kiezen zichzelf als een sterk merk neer te gaan zetten. Na deze training kun je jezelf daadkrachtig en helder profileren. Je kent je talenten en kwaliteiten en weet hoe je die optimaal over het voetlicht kunt brengen. Interne en externe opdrachtgevers weten precies voor welke opdrachten ze bij jou moeten aankloppen.
Kijk voor meer info over Jij als merk op mijn website.

27 maart Masterclass Design-your-new-job (Overveen) 9 - 17.30 uur
Kost jouw werk energie in plaats van dat het je energie oplevert? Je wilt eigenlijk ander werk, maar weet je niet wat. Je kent immers je passie niet. Bovendien heb je het veel te druk. Je weet stiekem ook wel dat het anders moet, maar het ontbreekt je aan energie en je maakt geen werk van je volgende loopbaanstap. Wil je daar een volle dag intensief mee aan de slag (inclusief een follow-up gesprek), dan is de eendaagse training Design-your-new-job perfect voor jou.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt!


Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet