Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

Blog het hoeft niet af te zijn
Het hoeft niet af te zijn om er klaar voor te zijn

Dit vind ik een supermooie zin: het hoeft niet af te zijn om er klaar voor te zijn. Je kan dus ergens klaar voor zijn zonder dat alles tot drie cijfers achter de komma in kannen en kruiken is. Wat een ruimte geeft dat! Het is niet nodig al helemaal te weten wat je ‘later’ wilt worden om nu een andere baan te zoeken.
Net zoals het niet uitmaakt dat je jezelf nog niet voor 100% ontcijferd hebt (ach, en komt dat moment ooit?) als je jezelf neer wilt zetten als een merk.

Was je huis al wel helemaal af toen je er in ging wonen? Bij de meeste mensen niet hoor, variërend van een lamp die nog moet worden opgehangen tot losse plinten tot het verven van de kozijnen.
Ruimte en lucht geeft het. Geen excuses meer om te springen, om te doen wat je graag wilt doen, om op ontdekkingsreis te gaan. Ontwerp je nieuwe baan, ga aan de slag met jezelf, schaaf bij: je bent er klaar voor!

Hoe voelt dat bij jou? Geeft het jou ook lucht, lef, energie? Dat soort mensen coach en train ik graag. Ben jij er klaar voor? Mijn aanbod aan trainingen vind je onder het kopje Agenda onderaan deze BlogBrief.

Fijn weekend!Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Verhalenvinder: ook voor rampdenken bij sprekers

Men neme:
> een perfectionist
> die spreken een ramp vindt
> die dat voor zijn werk moet doen
> die beseft dat hij er doorheen moet en hulp zoekt
> een coach die zowel op vorm als inhoud coacht
> een locatie voor ver gevorderden.

Wat krijg je dan? Lees het in mijn blog.
Blog spreekangst

Agenda van trainingen op basis van open inschrijving

17 januari 2020 Workshop Jij als merk (Dordrecht) 9 - 16.30 uur
Jij als merk is DE training voor professionals die verder willen groeien, en die er bewust voor kiezen zichzelf als een sterk merk neer te gaan zetten. Na deze training kun je jezelf daadkrachtig en helder profileren. Je kent je talenten en kwaliteiten en weet hoe je die optimaal over het voetlicht kunt brengen. Interne en externe opdrachtgevers weten precies voor welke opdrachten ze bij jou moeten aankloppen.
Kijk voor meer info over Jij als merk op mijn website.

27 maart Masterclass Design-your-new-job (Overveen) 9 - 17.30 uur
Kost jouw werk energie in plaats van dat het je energie oplevert? Je wilt eigenlijk ander werk, maar weet je niet wat. Je kent immers je passie niet. Bovendien heb je het veel te druk. Je weet stiekem ook wel dat het anders moet, maar het ontbreekt je aan energie en je maakt geen werk van je volgende loopbaanstap. Wil je daar een volle dag intensief mee aan de slag (inclusief een follow-up gesprek), dan is de eendaagse training Design-your-new-job perfect voor jou.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt!


Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet