Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

compilatie
Hoe gelukkig ben jij? Annette Barel en ik vroegen het afgelopen vrijdag aan de bezoekers van het Rozenpakhuys in Barendrecht. Daar verkopen ze bloemen en planten, van zichzelf al verspreiders van geluk. Hoe gelukkig ze waren konden de bezoekers bij ons meten met een klein testje in of bij de coachbus. We hebben diverse mooie gesprekken gehad met zowel mensen die toevallig voorbij kwamen als mensen die speciaal naar ons toe waren gekomen. Over smaak valt niet te twisten, nou dat geldt ook voor geluk. Dat is voor jou hoe het bij jou voelt, wat een ander er ook van vindt ;)
Het geluksevenement van afgelopen vrijdag was de laatste openbare activiteit voor de zomer. Binnenkort ga ik van de zomer genieten, opladen, terug- en vooruitkijken, en de geplande workshops van het najaar verder voorbereiden. Wat ga jij doen deze zomer? Ik hoop dat je in elk geval een moment voor jezelf prikt om te checken hoe het zit met jouw (gevoel van) geluk op diverse terreinen, zoals persoonlijke groei en werk. En dat je actie gaat ondernemen als je je niet gelukkig (genoeg) voelt.

Over actie gesproken: Annette en ik hebben voor dit najaar weer een reeks van workshops gepland staan. Bewezen concepten, nieuwe workshops en oude in een nieuwer jasje. Allemaal bedoeld om jou te helpen om te worden wie je bent. Ze zijn los te volgen, maar voor een intensiever resultaat kun je ze ook combineren. Kijk hieronder in de BlogBrief bij de agenda voor een overzicht. Je kunt nu al een plekje reserveren, zodat jij vast zeker weet dat het met jouw groei wel goed komt dit najaar! Wil je advies over wat het beste bij jou past, mail me dan even: babs@verhalenvinder.com.Fijne vakantie!

Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

PS weet je iemand voor wie deze BlogBrief ook interessant is? Stuur hem dan gerust door!

Het verhaal achter deze vakantiefoto :)

Deze foto heb ik gemaakt op Corsica, in het dorpje Bonifacio. Daar had een inwoner op de rand bij een terrasje in een achteraf straatje deze verklede badeend geplaatst. Goed voor een smile van oor tot oor bij de toeristen die dit achterafstraatje passeerden. Op mijn Instagram account plaats ik regelmatig foto's met #gelukvandedag en dit was zeker zo'n gelukje. Wil je ook inspiratie voor het ontdekken van klein geluk, volg me dan gerust!
P7263245

Agenda van activiteiten voor het najaar van 2018

12 september Workshop Eerste hulp bij een (andere) baan
Je zoekt een (andere) baan. Je weet niet precies wat je wilt, maar je weet wel dat het anders moet. Nu kom je niet goed uit de verf. Hoe pak je dat aan? Kom dan naar deze workshop! Hier krijg je inzicht in wat je kunt en wilt, zodat jij weet wat voor banen echt bij je passen en hoe je die gaat vinden.
Locatie: Barendrecht. Tijd: 19 - 22 uur. Kosten: 60 euro inclusief professionele profielfoto.

Andere workshops en data:
  • 20 september Workshop Worden wie je bent
  • 30 oktober Workshop Vind je eigen verhaal
  • 21 november Workshop Stoppen met Uitstellen
  • 14 januari Workshop Van Dromen naar Doen
  • 14 februari Workshop Wie ben ik (allemaal)?
Deze workshops vinden plaats in Dordrecht.

Meer info over de workshops staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
Aanmelden kan via babs@verhalenvinder.com

20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik organiseer workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor particulieren, instellingen en bedrijven.

Daarnaast coach ik mensen met vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik ├ęcht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedragspatronen die me belemmeren. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram

Over Verhalenvinder Blogbrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet