Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

_DSC3700
Innerlijke dialoog:
Ik ben echt klaar met mijn werk, ik wil iets anders gaan zoeken.
Iets nieuws, iets waar ik beter uit de verf kom.
Waar ze me wel waarderen voor wat ik doe en kan.
Dan zeg ik mijn baan op en ga ik iets nieuws proberen.
Maar wat?!
Wie wil mij hebben? Waar ben ik nu echt goed in? Zo erg is mijn huidige werk nu ook weer niet.
Weinig reistijd, dat is fijn. Ik heb nu veel vrijheid. Ik weet waar ik aan toe ben. Overal is wel wat, het is nergens perfect. Ik kijk nog wel even wat ik doe. Het is wel goed zo.

Herkenbaar? En dat je dan na afloop toch een onbevredigend gevoel hebt? Want heb je nu het besluit genomen om te kiezen voor je huidige werk, of blijf je hangen uit gewoonte? Uit veiligheid? Angst voor het onbekende?

Waar zit je twijfel? En ben je klaar om stappen te ondernemen? Want hoe fijn zou het zijn om van die steeds luider wordende sluimergedachten af te komen en ECHT actie te gaan ondernemen?!
Wil je ontdekken hoe je jezelf neer kunt zetten als merk en daardoor leuker werk kunt aantrekken, kom dan naar de training Jij als merk op 13 maart.
Wil je 1-op-1 met mij werken aan het vinden van je droombaan, boek dan een gratis verkennend gesprek met mij.
Word je tegengehouden door je innerlijke stem, maak er dan korte metten mee met mijn online minitraining.

Dus, nogmaals: waar zit je twijfel?
Druk op de link die voor jou van toepassing is en bekijk mijn aanbod om jouw twijfel weg te nemen en in 2020 echt te worden wie je bent.
  1. Ik wil ontdekken hoe ik leuker werk kan krijgen https://verhalenvinder.com/jij-als-merk/
  2. Ik wil graag een gratis gesprek met jou: babs@verhalenvinder.com
  3. Iets in mij houdt me tegen om te bereiken wat ik wil: https://verhalenvinder.com/maak-korte-metten-met-je-innerl…/
Of is het wel goed zo?

Fijn weekend alvast,Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Walk the talk

Als droombaancoach help ik mensen aan een baan waarin ze wél happy zijn. Waarin de energie stroomt en ze het idee hebben dat ze het verschil maken door wat ze doen. Overwegend zijn dat hele trajecten, soms een enkele sessie om een cv te checken of een sollicitatiegesprek te oefenen. Dat doe ik meestal betaald en af en toe vrijwillig.

Zo ook volgende maand bij het sollicitatieproject voor 5HAVO en 6VWO van Calvijn Groene Hart, de school waar mijn kinderen zitten. Ik doe dat zelfs op twee fronten. Ik assisteer mijn dochter bij de voorbereiding van haar sollicitatiegesprek voor de ronde van de dinsdag. Ik adviseer over de opbouw van haar cv, het schrijven van haar motivatiebrief en het verzinnen van antwoorden op vragen die steevast gesteld worden bij sollicitaties (zoals waar ben je juist wel of juist niet goed in). Zelf voer ik gesprekken met ‘sollicitanten’ op de donderdag, en zal ik hen daarna waardevolle feedback geven op hun gesprek.

Ik vind het belangrijk dat jongvolwassenen al op jonge leeftijd te beginnen met dit soort opdrachten, en daarom lever ik heel graag mijn bijdrage daar aan. Walk the talk dus: doen wat ik zelf roep.

PS Hieronder een foto van mij met mijn dochter 18 jaar geleden. Toen hadden we geen enkel idee dat we ons samen zouden gaan bezig houden met solliciteren ;)
IMG-20200219-WA0002

Agenda van trainingen in voorjaar 2020

13 maart Workshop Jij als merk (Dordrecht) 9 - 16.30 u ER IS NOG PLEK VOOR JOU
Jij als merk is DE training voor professionals die verder willen groeien, en die er bewust voor kiezen zichzelf als een sterk merk neer te gaan zetten. Na deze training kun je jezelf daadkrachtig en helder profileren. Je kent je talenten en kwaliteiten en weet hoe je die optimaal over het voetlicht kunt brengen. Interne en externe opdrachtgevers weten precies voor welke opdrachten ze bij jou moeten aankloppen.
Kijk voor meer info over Jij© als merk op mijn website.

27 maart Masterclass Design Your New Job (regio Haarlem) 9 - 17.30 uur
Kost jouw werk energie in plaats van dat het je energie oplevert? Je wilt eigenlijk ander werk, maar weet je niet wat. Je kent immers je passie niet. Bovendien heb je het veel te druk. Je weet stiekem ook wel dat het anders moet, maar het ontbreekt je aan energie en je maakt geen werk van je volgende loopbaanstap. Wil je daar een volle dag intensief mee aan de slag (inclusief een follow-up gesprek), dan is de eendaagse training Design-your-new-job perfect voor jou.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt! Daar wil jij in 2020 toch wel van af?

Op een door jou te plannen datum: diverse trainingen
Personal branding, werkgeluk, stoppen met uitstellen, het zijn een paar voorbeelden van trainingen die ik incompany kan aanbieden voor jouw groep. Wat kan ik voor jou doen?

Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
spiegel
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, loopbaancoach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze.

Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com of bel 06-26035565

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet