Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

Vrouw alleen op straat
(Wanneer) roep jij hulp in?
Al maanden tob ik met mijn rug. Onfortuinlijk gevallen en sindsdien gedraag ik me naar mijn leeftijd ;( Springen en hollen doet zeer. Maar ik ben van het type ‘het is vanzelf gekomen dus het zal ook wel weer vanzelf over gaan’, dus ik wachtte af. En had pijn. Deed oefeningen. Probeerde hard te lopen. En deed meer aan yoga. Liet me masseren.
Afijn, zelfs ik had op een gegeven moment door: dit gaat zo niet over. Dus ik ben van arren moede naar een manueel therapeut gegaan. Ik ben nog maar 1 keer geweest en loop (nu) nog niet hard, maar ik voel me stukken beter dan ik me in tijden gevoeld heb. Was ik nu maar eerder.....

Dit is een van de twee pijnlijke voorbeelden. De tweede is nog erger... lees het hier.

Hoe doe jij dat? Wanneer roep je hulp in, en wanneer los je het zelf op? En in geval van je werk: als je iets anders zoekt maar je weet (nog) niet wat, wat is dan voor jou het slimste?

Fijn weekend!
Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Wat doe jij in je vrijetijd?

Zaterdagmiddag (ja zaterdagmiddag: de ‘winkel’ is ook open als jij tijd hebt) had ik een coachgesprek met een dame die ander werk zoekt. Tijdens dit gesprek hebben we samen eens onder de loep genomen wat voor activiteiten ze zoekt in haar werk. Waar ze blij van wordt. Dat koppelden we aan haar kwaliteiten en haar minder sterke kanten. Want ja, dat is haast een standaard onderdeel van een sollicitatiegesprek.

Wat heel mooi was, was dat we tijdens het gesprek ontdekten dat er veel parallellen zijn met een vrijwilligersfunctie die ze heeft. Ook daar bleek ze in staat haar mogelijke valkuilen op te heffen met andere kwaliteiten die ze bezit. Sterker nog: ze brengt het in die functie elke week in de praktijk! Zo heeft ze een pakkend en concreet voorbeeld van waar ze goed in is en waar ze minder goed in. Ze laat zien dat ze zich ervan bewust is én wat ze doet op het moment dat de valkuil de kop opsteekt.

Wat doe jij in je vrijetijd dat mee kan tellen als ervaring, demonstratie van je kwaliteiten of de basis is van je drijfveren?
scheidsrechter

Agenda van trainingen op basis van open inschrijving

13 maart Workshop Jij als merk (Dordrecht) 9 - 16.30 u
Jij als merk is DE training voor professionals die verder willen groeien, en die er bewust voor kiezen zichzelf als een sterk merk neer te gaan zetten. Na deze training kun je jezelf daadkrachtig en helder profileren. Je kent je talenten en kwaliteiten en weet hoe je die optimaal over het voetlicht kunt brengen. Interne en externe opdrachtgevers weten precies voor welke opdrachten ze bij jou moeten aankloppen.
Kijk voor meer info over Jij© als merk op mijn website.

27 maart Masterclass Design Your NewJob (Overveen) 9 - 17.30 uur
Kost jouw werk energie in plaats van dat het je energie oplevert? Je wilt eigenlijk ander werk, maar weet je niet wat. Je kent immers je passie niet. Bovendien heb je het veel te druk. Je weet stiekem ook wel dat het anders moet, maar het ontbreekt je aan energie en je maakt geen werk van je volgende loopbaanstap. Wil je daar een volle dag intensief mee aan de slag (inclusief een follow-up gesprek), dan is de eendaagse training Design-your-new-job perfect voor jou.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt! Daar wil jij in 2020 toch wel van af?


Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
spiegel
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet