Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

champagne
Waarom wachten met champagne?
Kerst is voorbij, doorrrrr naar Oudjaar ;)
Voorgaande jaren wachtte ik met Oud en Nieuw altijd tot middernacht met champagne drinken. Meestal had ik dan al wel een paar wijntjes op, en proefde ik niet echt van de champagne. Jammer, want ik vind champagne echt lekker. Als in ECHT lekker. De bubbels, de smaak, mjammie.
Dus dit jaar pak ik het anders aan. Tuurlijk trekken we een fles campagne open rond middernacht en proosten we op een gezond, gelukkig en fantastisch 2020 met alle mensen om ons heen. Maar we beginnen nu gewoon om negen uur met het drinken van champagne.

Hoort dat niet? Wie zegt dat? Wiens regels volg jij? Doe je wat je wil of doe je wat hoort?
Au, dat doet misschien pijn, zo net voor het nieuwe jaar. En hoe meer pijn het doet, hoe meer je jezelf af kunt vragen: hoe ga ik dit in 2020 anders doen? Hoe ga jij doen wat je wilt doen in plaats van wat hoort? Of zelfs wat je dénkt dat hoort? (want ook daarin kan verschil zitten).

En als je dat op je werk betrekt: hoe ga jij in 2020 werk doen wat je graag wil doen in plaats van wat wenselijk is? Waar ligt je hart? Misschien is dat al een eerste beginnetje. Hoe kun je vervolgens dat hartsverlangen gaan leven?

Ik gun jou champagne op elk moment dat jij het wil. Met andere woorden: ik gun jou dat je doet waar je hart ligt, heel 2020 lang. Gun jij het jezelf ook?
Wat je jezelf ook kunt gunnen is een coach die met jou samen gaat ontdekken van wat voor werk jij glimmende oogjes krijgt. Ben jij klaar voor 2020? Proost op jou!Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

(Wat zijn jouw) goede voornemens voor 2020?!

Ik doe niet aan goede voornemens. Niet per 1 januari in ieder geval. Jij wel? Wat ik altijd wel doe in de dagen rond Kerst en Oud en Nieuw is terugkijken wat ik heb gedaan in 2019 en plannen maken voor 2020. Ik gebruik daarbij een handig overzicht, dat jij ook kunt downloaden. Heb je dat nog niet gedaan? Klik hier, en download hem meteen.

Op dit moment zit ik volop in vooruitkijken. Ik heb me net ingeschreven voor een opleiding voor loopbaancoaches in het voorjaar, aangemeld bij Coachfinder van Psychologie Magazine, en heb alweer plannen om jou in 2020 superfijne trainingen aan te bieden. Trainingen waarmee jij met meer plezier naar je werk gaat. Zoals de eendaagse training Jij© als merk op 17 januari. Wil jij ook een sterk merk worden en zichtbaar(der) worden voor werk waar jij blij van wordt? Doe dan wat andere slimmeriken ook hebben gedaan: schrijf je in voor de eendaagse training Jij© als merk op vrijdag 17 januari in Dordrecht. 2020 wordt JOUW jaar toch?
Babs ingevuld

Met wat voor vragen kom je bij een coach?

In het kader van terugkijken heb ik eens geanalyseerd met wat voor vragen coachees bij mij komen voor loopbaancoaching. Een greep uit de vragen van 2019:
  • Hoe kan ik zorgen voor een betere werk-privé balans?
  • Hoe zorg ik dat ik gezien word binnen de organisatie waar ik werk?
  • Ik zoek een andere baan maar weet niet zo goed wat bij me past en hoe ik dat moet aanpakken
  • Hoe werk ik beter samen met mijn collega’s?
  • Ik wil meer dan ik nu doe maar twijfel of ik dat aankan..
  • Ik twijfel tussen twee banen. Welke moet ik kiezen?
Zit jouw vraag er ook bij? Of heb jij een andere en wil je er eens met mij over sparren? Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek via babs@verhalenvinder.com.

Agenda van trainingen op basis van open inschrijving

BOEK NU, LAATSTE PLAATSEN 17 januari Workshop Jij als merk (Dordrecht) 9 - 16.30 u
Jij als merk is DE training voor professionals die verder willen groeien, en die er bewust voor kiezen zichzelf als een sterk merk neer te gaan zetten. Na deze training kun je jezelf daadkrachtig en helder profileren. Je kent je talenten en kwaliteiten en weet hoe je die optimaal over het voetlicht kunt brengen. Interne en externe opdrachtgevers weten precies voor welke opdrachten ze bij jou moeten aankloppen.
Kijk voor meer info over Jij© als merk op mijn website.

27 maart Masterclass Design Your NewJob (Overveen) 9 - 17.30 uur
Kost jouw werk energie in plaats van dat het je energie oplevert? Je wilt eigenlijk ander werk, maar weet je niet wat. Je kent immers je passie niet. Bovendien heb je het veel te druk. Je weet stiekem ook wel dat het anders moet, maar het ontbreekt je aan energie en je maakt geen werk van je volgende loopbaanstap. Wil je daar een volle dag intensief mee aan de slag (inclusief een follow-up gesprek), dan is de eendaagse training Design-your-new-job perfect voor jou.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt! Daar wil jij in 2020 toch wel van af?


Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet