Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

Hoeveel aandacht geef jij
Hoeveel aandacht geef jij?

Vanochtend fietste ik langs een man die zijn hond aan het uitlaten was. Terwijl hij langs een groenstrook liep met zijn hond keek hij ingespannen op zijn telefoon. Zijn hond keek vragend naar hem op, maar zijn baasje had totaal geen aandacht voor hem. Ook niet voor naderend verkeer trouwens.
Voor de mobiele telefoon zijn intrede deed was de hond uitlaten een uniek momentje voor hond en baas. Soms van meerdere baasjes met meerdere honden, maar altijd met aandacht voor elkaar. Hond deed iets, baas reageerde en vice versa. Een team. Nu lijkt bij veel mensen de hond uitlaten een mix geworden te zijn van bewegen (want goed voor je), noodzaak (want hond kan niet op het toilet) en een momentje om even je socials te checken. Weg uniek hond-baas momentje...

Wat je aandacht geeft groeit. Door alles een beetje te doen groeit er niks écht. Alles maar een beetje. Dat gaat op voor veel dingen, zoals je baan. Wanneer heb jij voor het laatst eens écht stil gestaan bij wat je nu doet, wat je wilt en wat je mogelijkheden zijn? Zonder afgeleid te worden door een spoedklus, je kinderen, de postbezorger, Netflix of een appje?

Ik heb geen hond (meer), maar probeer wel alles wat ik doe met aandacht te doen. Tot en met eten en drinken aan toe. Ik beleef het zoveel intenser, krijg meer rust in mijn hoofd en meer inzichten in mezelf. En ook voor mijn loopbaan maak ik regelmatig tijd vrij. Dat levert me zoveel op. En dat gun ik jou ook! Want hoeveel aandacht geef jij aan je werk?

Omdat ik weet hoe moeilijk het is om zelf een figuurlijk hekje te zetten rondom tijd voor jezelf organiseer ik samen met Marcella van Doorn op 11 oktober in Overveen (vlakbij Haarlem) een masterclass Design Your New Job die helemaal in het teken staat van jouw werktoekomst. Ik nodig je van harte uit jezelf een dag te gunnen om volledige aandacht voor jouw loopbaan te hebben. Klik hier op de link voor meer informatie.

Ik wens je een fijn weekend met veel aandacht voor alles waar jij van houdt :)Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Gratis te downloaden: Werkgelukmeter

Meten is weten: hoe gelukkig ben jij met je baan? Ga jij fluitend naar je werk? Het is nu een mooi moment om even de balans op te maken: hoe gelukkig ben je nu met je werk? Vul de werkgelukmeter in en kijk hoe je ervoor staat.

Nog steeds fluiten? Houden zo! Aandachtspunten? Niet schrikken: soms is er maar een kleine verandering nodig om weer blij te zijn met je baan. Ik help je daar graag bij via een gratis Skype sessie. Mail me voor een afspraak via babs@verhalenvinder.com Blij met je baan: maak er nu werk van!
klavertjes vier

Aanbod zakelijke trainingen

Ik heb een aantal zakelijke trainingen ontwikkeld, bedoeld voor mensen in organisaties die zich met elkaar, in groepsverband, verder willen ontwikkelen. Die zelf aan het stuur van hun loopbaan willen zitten. Klik op de afbeelding voor meer informatie. Stoppen met Uitstellen en Jij als merk zijn twee van de trainingen die ik bij jou kan geven.

Ik bekijk graag samen met jou wat ik binnen jouw organisatie zou kunnen bijdragen aan werkplezier.
stuur wie ben ik allemaal

Agenda van trainingen 2019

11 oktober Training Design-your-new-job (Overveen) 9 - 17.30 uur
Kost jouw werk energie in plaats van dat het je energie oplevert? Je wilt eigenlijk ander werk, maar weet je niet wat. Je kent immers je passie niet. Bovendien heb je het veel te druk. Je weet stiekem ook wel dat het anders moet, maar het ontbreekt je aan energie en je maakt geen werk van je volgende loopbaanstap. Wil je daar een volle dag intensief mee aan de slag (inclusief een follow-up gesprek), dan is de eendaagse training Design-your-new-job perfect voor jou.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt!


Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet