Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

klavertjes vier
Ga jij fluitend naar je werk? De zomerperiode is een mooi moment om even de balans op te maken: hoe gelukkig ben je nu met je werk?

Hoe meet je dat dan, hoor ik je denken? Hoe kan ik dat snel doen? Ik heb speciaal voor jou een werkgelukmeter gemaakt, waarmee je rap kunt zien hoe het er bij jou op diverse gebieden voor staat. In 1 oogopslag.

Simpel dus. Daar houd ik van.
Ik heb de werkgelukmeter een paar weken geleden gemaakt en gepubliceerd, en van diverse aanvragers krijg ik terug dat hij heel handig is. Want ik weet niet hoe het bij jou gaat in de zomervakantie, maar ik heb dan de rust om te bedenken wat ik de tweede helft van het jaar wil doen. En wat ik niet meer wil doen ;) Heb jij dat ook?

Mijn zomeradvies: vul de werkgelukmeter in en kijk hoe je ervoor staat. Nog steeds aan het fluiten? Houden zo! Aandachtspunten? Niet schrikken: soms is er maar een kleine verandering nodig om weer blij te zijn met je baan. Ik help je daar na de zomervakantie graag bij via een gratis Skype sessie. Zo kan jij fluitend de zomer door.

De volgende Verhalenvinder Blogbrief verschijnt weer in september. Ik wens je een fijne zomer!

Hartelijke groet,Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Verhalenvinder boekentip voor de zomer

Een van de workshops die ik geef is Stoppen met Uitstellen. Bij die workshop maak je kennis met de verschillende typen uitstellers, en leer je wat jij met jouw type kan doen om daadkrachtig te worden in plaats van steeds maar weer alles op de lange baan te schuiven.

Dit boek gaat ook over uitstellen en wel over vier verschillende types die daarin te onderscheiden zijn: de Obliger (Gehoorzamer), Rebel (Rebel), Questioner (Vragensteller) en de Upholder (Handhaver). Door te ontdekken wat voor type je bent kun je je sterke kanten verder uitbouwen en je minder sterke kanten ondervangen. Dus niet jezelf in een hokje stoppen en je gedrag daarmee verklaren, maar met meer zelfkennis meer regie over je leven houden.

Amusant en goed geschreven boek voor in de tuin, op het strand, in het vliegtuig of waar jij vakantie viert en de tijd neemt om een boek te lezen.
Lees ook mijn laatste blog over winst van (niet meer) uitstellen.
four-tendencies_boek

Aanbod zakelijke trainingen

Ik heb een aantal zakelijke trainingen ontwikkeld, bedoeld voor mensen in organisaties die zich met elkaar, in groepsverband, verder willen ontwikkelen. Die zelf aan het stuur van hun loopbaan willen zitten. Klik op de afbeelding voor meer informatie. Stoppen met Uitstellen (ook genoemd in de boekentip hierboven) is een van de trainingen die ik bij jou kan geven.

Ik bekijk graag samen met jou wat ik binnen jouw organisatie zou kunnen betekenen.
stuur wie ben ik allemaal

Agenda van trainingen 2019

11 oktober Training Design-your-new-job (Overveen) 9 - 17.30 uur
Kost jouw werk energie in plaats van dat het je energie oplevert? Je wilt eigenlijk ander werk, maar weet je niet wat. Je kent immers je passie niet. Bovendien heb je het veel te druk. Je weet stiekem ook wel dat het anders moet, maar het ontbreekt je aan energie en je maakt geen werk van je volgende loopbaanstap. Wil je daar een volle dag intensief mee aan de slag (inclusief een follow-up gesprek), dan is de eendaagse training Design-your-new-job perfect voor jou.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt!


Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet