Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

inspanning
Ken jij de wet van Pareto?
Die ken jij vast wel: het is de 80 - 20 regel.
Het gaat over het principe van de minste inspanning.
De wet van Pareto wordt ook wel het principe van onevenwicht genoemd. Volgens deze wet vloeit 80% van de gevolgen voort uit 20% van de oorzaken.

Voorbeelden van de 80 - 20 regel:
> 20% van de mensen in je omgeving geeft 80% van je voldoening
> 20% van de spullen in huis gebruik je 80% van de tijd
> 20% van je klanten leveren je 80% van je omzet op
> Slechts 20% van wat je doet levert je 80% plezier en persoonlijk geluk op.

Als je dit weet, waar investeer jij dan jouw tijd in? Welke 20% zijn het meest belangrijk voor jou? Mooie gedachte om eens mee te stoeien in het weekend. Wat doet er echt toe?

Fijn weekend!Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Verhalenvinder als dagvoorzitter

Wist je dat ik in te huren ben als dagvoorzitter? Ook op die manier vind ik verhalen. Afgelopen maandag was ik dagvoorzitter bij een bijeenkomst over wonen. De setting: circa 20 mensen in een precies passende ruimte, een serieus onderwerp en een ambitieus programma. Ik heb maximale ruimte gezocht en genomen om deze groep mensen zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden naar de gewenste en concrete resultaten. Inclusief energizer, niet-standaard voorstelrondje en door-door-doorvragen.
En ook vooraf ben ik al betrokken. Ik kom dus niet alleen jouw bijeenkomst leiden, maar kijk tevoren samen met jou naar de opzet en het tijdschema. Zo werk ik samen met de opdrachtgever aan een programma waarmee het doel bereikt wordt.

Training 'Jij als merk' in de maak

Samen met Annette Barel ben ik hard bezig de training Jij als merk uit te werken. In november geven we deze training incompany bij een organisatie, en op 10 januari gaan we hem aanbieden op basis van open inschrijving. Dan kun jij dus ook meedoen!
Hieronder zie je hoe we ons voorbereiden: twee kopjes thee, 1 laptop en 2 coaches met een ongebreidelde hoeveelheid fantasie en vakkennis :)
voorbereiding Jij als merk

Agenda van trainingen 2019 op basis van open inschrijving

NOG 1 PLEKJE VOOR DE SNELLE BESLISSER!
11 oktober Training Design-your-new-job (Overveen) 9 - 17.30 uur
Kost jouw werk energie in plaats van dat het je energie oplevert? Je wilt eigenlijk ander werk, maar weet je niet wat. Je kent immers je passie niet. Bovendien heb je het veel te druk. Je weet stiekem ook wel dat het anders moet, maar het ontbreekt je aan energie en je maakt geen werk van je volgende loopbaanstap. Wil je daar een volle dag intensief mee aan de slag (inclusief een follow-up gesprek), dan is de eendaagse training Design-your-new-job perfect voor jou.

NIEUW: 10 januari 2020 Workshop Jij als merk (Dordrecht) 9 - 16.30 uur
Jij als merk is DE training voor professionals die verder willen groeien, en die er bewust voor kiezen zichzelf als een sterk merk neer te gaan zetten. Na deze training kun je jezelf daadkrachtig en helder profileren. Je kent je talenten en kwaliteiten en weet hoe je die optimaal over het voetlicht kunt brengen. Interne en externe opdrachtgevers weten precies voor welke opdrachten ze bij jou moeten aankloppen.
Kijk voor meer info over Jij als merk op mijn website.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt!


Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet