Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

Blog kracht van de groep
Ik geloof in de kracht van de groep.Toen ik startte als coach had ik vooral 1-op-1 gesprekken. Het voordeel is dat je je als coach kunt richten op 1 persoon, en daarmee heel erg de diepte in kunt gaan. Na een tijdje ben ik daarnaast trainingen gaan geven voor mensen die in een groep gingen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Er ging een wereld voor me open!

Waarom? Dat zal ik je uitleggen. Mensen die in groepsverband aan hun persoonlijke doelstellingen werken zitten ‘in hetzelfde schuitje’. Ze staan allemaal op een omslagpunt in hun (in dit geval werkende) leven, en zijn aan het zoeken hoe ze dat het beste kunnen aanpakken. Door dat tegelijk te doen (onder deskundige begeleiding) trekken ze zich aan elkaar op en inspireren elkaar.
Ik heb het inmiddels veel keren mogen meemaken, en geniet elke keer weer van het extra effect dat dat heeft.

Dat extra effect kun jij ook meepikken. Hoe? Door je aan te melden voor de Masterclass Design your new Job die ik op vrijdag 11 oktober organiseer met topcoach Marcella van Doorn. Het levert je ook nog eens tijdwinst op: na een dag heb je hetzelfde bereikt als na vier individuele coachgesprekken. Dat is mooi meegenomen toch?! Dat is de kracht van de groep.

Dus wil jij snel stappen zetten in je loopbaan, dan ben je van harte welkom op 11 oktober. Er is nog beperkt plaats, dus sla vandaag nog je slag!Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Tip: doe elke dag iets wat spannend of lastig is

Hoe lekker is het niet om in je veilige wereldje te zijn en te blijven? Te weten waar je aan toe bent en het gevoel te hebben dat je dingen kunt. Gewoon omdat je ze al vaker gedaan hebt. Je groei zit echter juist net daarbuiten. Niet te ver want dan is weer het TE spannend. Maar elke dag iets doen wat je normaal niet zou doen en jezelf een beetje oprekken houdt je geest scherp en geeft je zelfvertrouwen.

Deze zomer heb ik het groots aangepakt. Ik ben naar Namibië en Botswana geweest (dat was al iets oprekken) en heb overnacht in een daktent op de auto (zie foto). Voor een luxepaardje als ik was dat een behoorlijke uitdaging. Maar je kan natuurlijk kleiner beginnen :) Elke dag 1x een praatje maken met een wildvreemd iemand. Je tanden poetsen met je andere hand. Een nieuwe weg naar je werk nemen. Een cursus gaan doen in iets wat je nog niet eerder hebt gedaan. Er zijn legio voorbeelden te bedenken.
Ik ben benieuwd wat jij kunt bedenken (en doen). Laat je het me weten in een reactie op de mail?
20190809_141746

Aanbod zakelijke trainingen

Ik heb een aantal zakelijke trainingen ontwikkeld, bedoeld voor mensen in organisaties die zich met elkaar, in groepsverband, verder willen ontwikkelen. Die zelf aan het stuur van hun loopbaan willen zitten. Klik op de afbeelding voor meer informatie. Stoppen met Uitstellen en Jij als merk zijn twee voorbeelden van trainingen die ik bij jou kan geven.

Met veel plezier maak ik een offerte op maat voor jouw organisatie.
IMG-20180419-WA0004

Agenda van trainingen 2019 op basis van open inschrijving

11 oktober Training Design-your-new-job (Overveen) 9 - 17.30 uur
Kost jouw werk energie in plaats van dat het je energie oplevert? Je wilt eigenlijk ander werk, maar weet je niet wat. Je kent immers je passie niet. Bovendien heb je het veel te druk. Je weet stiekem ook wel dat het anders moet, maar het ontbreekt je aan energie en je maakt geen werk van je volgende loopbaanstap. Wil je daar een volle dag intensief mee aan de slag (inclusief een follow-up gesprek), dan is de eendaagse training Design-your-new-job perfect voor jou.
NOG EEN PAAR PLAATSEN BESCHIKBAAR!

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt!


Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet