Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

kado
Binnenkort is het Moederdag. Er wordt nu al druk geadverteerd met van alles wat je je moeder kunt geven en/of als moeder kunt vragen. Vooral reclame voor geurtjes, bloemen en ondergoed (by the way: wie geeft zijn moeder ondergoed?!) komt voorbij. De moeder in kwestie zegt vaak op de vraag wat ze wil hebben: “ik weet het niet, doe maar iets.” Of: “het maakt niet uit.” Dan krijgt moeder vaak iets waarvan ze denkt: waar kóóp je dat?!
Als in: getsie! En intussen blij kijken, dank je wel zeggen en het kado wegleggen (en nooit gebruiken). Moeder wil namelijk niet lastig doen, weet misschien niet wat ze wil en kind verdiept zich er niet in wat moeder echt zou willen.

Ik heb zelf twee pubers, en je kunt me niet blijer maken op Moederdag dan met ’s morgens met zijn allen kroelen in het grote bed en die avond niet hoeven koken. Dat is dan mijn kado. Elk jaar weer. Daar vraag ik overigens heel specifiek om. Als ik het niet vraag, krijg ik het namelijk niet.

En zo is het ook met werk. Als mijn omgeving niet weet van welke klussen ik blij word en ik mijn vinger niet opsteek bij wat ik echt wil dan krijg ik ‘het maakt niet uit’ of ‘’doe maar iets’. Eeuwig zonde! Weten wat je wilt en dat kenbaar maken is dus slim, net als jezelf neerzetten als sterk merk. Lees hier mijn blog daarover.

Hoe werk jij? Geef jij concreet aan waarvoor mensen bij jou moeten zijn? Zodat jij zelf een zeer gewenst ‘kadootje’ wordt? Of zeg jij ‘doe maar iets’, lach je bij wat je krijgt aan werk en zeg je ook nog dank je wel? Dat maakt mij niet uit, maar is voor jou wel spijtig. Zo krijg je dus niet wat je wilt, en lijken Moederdag en je werk veel op elkaar...

En wil jij scherp krijgen wát je concreet met je werk wilt, dan kan ik je daarbij helpen. Nooit meer zo’n ‘Moederdagmomentje’ ;)

Hartelijke groet,Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

PS Tip voor Mioederdag: de online training Maak korte metten met je innerlijke criticus. Beter dan parfum, ondergoed of bloemen ;)

Wat is de rode draad in jouw loopbaanverhaal?

Ik illustreer het zelfs in mijn bedrijfsvideo: als coach zoek ik met jou de rode draad in jouw loopbaanverhaal. Wat kun je er uit leren, hoe helpt het je een leuke baan te vinden of je huidige baan leuker te maken? Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
beeld uit video

Agenda van trainingen 2019

21 juni en 11 oktober Training Design-your-new-job (Overveen) 9 - 17.30 uur
Kost jouw werk energie in plaats van dat het je energie oplevert? Je wilt eigenlijk ander werk, maar weet je niet wat. Je kent immers je passie niet. Bovendien heb je het veel te druk. Je weet stiekem ook wel dat het anders moet, maar het ontbreekt je aan energie en je maakt geen werk van je volgende loopbaanstap. Wil je daar een volle dag intensief mee aan de slag (inclusief een follow-up gesprek), dan is de eendaagse training Design-your-new-job perfect voor jou.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt!


Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet