Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

pauwenveer
Ik ben trots. Zo trots als een pauw. Op mijn eigen prestaties. En dat ben ik niet snel ;) Ik kijk altijd maar vooruit naar wat ik nog wil bereiken, wil doen, wat de resultaten zijn waar ik naartoe werk. Dus ik zit in een permanente staat van ‘het is nog niet goed genoeg’. Niet schokkend genoeg om het bijltje erbij neer te gooien, maar wel om steeds dat onrustige gevoel te hebben dat ik aan de gang moet blijven. Herkenbaar voor je?

Dat gevoel houdt me scherp, zorgt ervoor dat ik kansen zie en dat er werk uit mijn handen komt. De keerzijde is dat ik in mijn enthousiasme af en toe te ver ga qua energie. Ik wil altijd nét nog meer doen om mijn doelen te bereiken. Soms kom ik daarmee onder mijn minimale energieniveau. Om mezelf op te laden plan ik dan een avondje niks, een lange wandeling, een etentje met mijn gezin of een rondje hardlopen. Dat heb ik nodig om weer de fut te hebben om door te gaan.

Nu heb ik eens de tijd genomen om terug te kijken naar wat ik allemaal al heb gedaan en bereikt met mijn bedrijf. Ik heb alle activiteiten in een overzicht gezet. Ineens was ik in gedachten weer terug in een intensief maar zeer waardevol coachtraject, zat ik weer te speedcoachen hier in de bibliotheek, begeleidde ik weer een groep kinderartsen op weg naar de realisatie van hun dromen en was ik geluk aan het meten op diverse plekken. Er zijn sinds de start van Verhalenvinder veel mooie mensen op mijn pad gekomen die ik mocht coachen of waar ik mee samen mocht werken.

Ik voelde meteen weer de energie die het hen en mij gaf. Voel daarmee eens te meer waarom ik doe wat ik doe: mensen helpen bij het vinden van meer werkgeluk. En het effect dat dat gevoel op mij had, daar kan geen avondje niks/wandelen/etentje/hardlopen tegenop.

Terugkijken op eerdere successen, dat doe ik met mijn coachees in coachgesprekken ook. Het geeft hen die trots die ik nu ook voel. Vanaf daar wordt een heleboel duidelijk: waar je goed en minder goed in bent, waar je meer van kan proberen, wat je belangrijk vindt als mens en waar je echt gelukkig van wordt. Ik blijf vandaag lekker in mijn trots-als-een-pauw-gevoel. Wil jij dat gevoel ook en kan ik je daarbij helpen? Neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Hartelijke groet,
Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Wat doe ik eigenlijk? Kijk mijn gloednieuwe bedrijfsvideo!

Tja, wat doe ik als Verhalenvinder? Ik vertel het je in drie minuten in mijn gloednieuwe bedrijfsvideo. Supermooi gemaakt door Hebbes Producties. Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie. Mail me gerust, dat vind ik leuk!
Innerlijke criticus

Agenda van trainingen 2019

21 juni en 11 oktober Training Design-your-new-job (Overveen) 9 - 17.30 uur
Kost jouw werk energie in plaats van dat het je energie oplevert? Je wilt eigenlijk ander werk, maar weet je niet wat. Je kent immers je passie niet. Bovendien heb je het veel te druk. Je weet stiekem ook wel dat het anders moet, maar het ontbreekt je aan energie en je maakt geen werk van je volgende loopbaanstap. Wil je daar een volle dag intensief mee aan de slag (inclusief een follow-up gesprek), dan is de eendaagse Design-your-new-job perfect voor jou.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. Wil je afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt, dan is dit DE training voor jou!


Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet