Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

Big bang verhalenvinder
Om me heen in coachland zie ik mensen die ‘het licht gezien hebben’. In filmbeelden: ze waren suffig, hadden een suffig leven. Deden elke dag dezelfde dingen. Het leven was voorspelbaar, in zwart-wit beelden. Ze waren niet heel ongelukkig maar er knaagde iets.

En op een dag GEBEURDE HET.
Dat HET kan een echtscheiding zijn, een ziekte, een ontslag, een reis, een boek, een ontmoeting met een mentor. In elk geval iets heel groots en aanwijsbaars. En TOEN werden ze ineens super gelukkig. Het stroomde hen over de schoenen, alles in kleur, ze gaven bijna licht, plots hadden ze het leven door en werden een voorbeeld voor anderen. Iedereen wilde worden zoals zij.
Ok, tot zo ver de film. Real life: ik zit hier, heb een leuk leven, soms voorspelbaar maar ik ben er heel gelukkig mee. Ik heb net zoals iedereen op een bepaalde leeftijd wel dingen meegemaakt en weet keihard te genieten van al het goeds dat op mijn pad komt. Ik ken ook echt de schaduwkant. Maar ik had geen BIG BANG. Geen helder weten op dag x om zo en zo laat. En geen zoet en constant ‘ze leefde nog lang en gelukkig’.
En dat heeft lang aan me geknaagd. Móet alles groots en meeslepend zijn? Moet de verandering naar Babs 2.0 per se gepaard gaan met trompetgeschal en vuurwerk? Is het dan en alleen dán goed? Ik heb me ook verdiept in storytelling, en weet dat een verhaal het lekkerst leest en luistert als er een 'big bang' moment in zit.
Ik kan er geen boek over schrijven, over dat ene grote dat mijn leven 180 graden heeft gedraaid. Dat ene bestaat voor mij namelijk uit vele dingen bij elkaar, die maken dat ik nu ben zoals ik ben. Vergelijk mij met een vrachtschip: langzaam draaien maar wel weten waar je naartoe wilt en consequent de juiste richting op blijven sturen.
Zo coach ik ook. Jij wordt meer wie je echt bent, van binnen, in kleine stappen. Zodat je er in groeit. En net als jij denkt dat het comfortabel aanvoelt komt er weer een ruk aan dat stuur, waarmee je in beweging blijft. Dat is dus mijn eigen big bang theorie: geen snelle make-over, maar een duidelijke transformatie die blijft. En waar je elke dag aan moet blijven werken, aan wíl blijven werken. En waar ik je graag bij help.
En dat boek, dat is er toch gekomen :) Mijn BlogBoek met allemaal kleine geluksmomentjes van mij en/of mijn coachees. Samen één grote big bang.Hartelijke groet,

Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

PS weet je iemand voor wie deze BlogBrief ook interessant is? Stuur hem dan gerust door!

Wist je dat...

  • de Kanjerbeker zoals het er nu uitziet op 30 mei weer naar een nieuwe kanjer gaat? Houd de Verhalenvinder Facebookpagina en de website in de gaten tegen die tijd :)
  • ik sinds kort ook een account heb op Instagram?
  • ik daar andere dingen plaats dan op Facebook?
  • dus volg me gerust: www.instagram.com/babsmouton
Alles wat je nodig hebt

Agenda van activiteiten die nu gepland staan voor 2018

8 juni Workshop Wie ben ik (allemaal)?
Wil jij ook ontdekken welke ikken je allemaal in je hebt en welke je wanneer moet inzetten om effectief te zijn? Dan is deze speelse en doeltreffende workshop iets voor jou. Bij goed weer in de buitenlucht (Wantijpark Dordrecht).

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. VOL = VOL.

12 september Workshop Eerste hulp bij een (andere) baan
Je zoekt een (andere) baan. Je weet niet precies wat je wilt, maar je weet wel dat het anders moet. Nu kom je niet goed uit de verf. Hoe pak je dat aan? Kom dan naar deze workshop! Hier krijg je inzicht in wat je kunt en wilt, zodat jij weet wat voor banen echt bij je passen en hoe je die gaat vinden.
Meer info over de workshops staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
Aanmelden kan via babs@verhalenvinder.com

Jouw privacy: wat doe ik daar aan?

Ongetwijfeld heb je van de Europese verordening AVG gehoord. Deze verordening verplicht mij je er nogmaals op te wijzen dat je hetzij door aanmelding via mijn website of na deelname aan een coachtraject of een workshop van mij deze BlogBrief ontvangt. Ben je van mening dat dit niet klopt, dan kun je je te allen tijde afmelden onderaan elke BlogBrief en verwijder ik alle gegevens die ik van je heb. Uiteraard heb ik ook een privacyverklaring, waarin ik schrijf hoe ik met je gegevens omga.

20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik organiseer workshops en trainingen op het gebied van zelfontplooiing, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor bedrijven en particulieren.

Daarnaast coach ik mensen met vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedragspatronen die me belemmeren. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram

Over Verhalenvinder Blogbrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet