Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

Wegwijzer
Je kunt geen krant, tijdschrift of websitepagina openen, of er staat wel dat je moet bewegen. ‘Zitten is het nieuwe roken’, ‘loop minimaal een half uur per dag’, dat soort dingen. Het is allemaal waar. Bewegen is goed voor je, en het is fijn dat daar veel aandacht voor is. Maar hoe beweeglijk ben jij in je hoofd? En in je loopbaan?

Dat is namelijk minstens zo belangrijk om een beetje gezond oud te worden. Zo sprak ik pas iemand die voor zichzelf een bepaald carrièrepad voor ogen had. Hij solliciteerde een jaar geleden op een andere baan, en werd niet aangenomen. Dat demotiveerde hem zo dat hij geen stappen ondernam om het nog een keer te proberen. Intussen was hij wel diep ongelukkig in zijn huidige baan. In zijn hoofd was er geen ruimte om andere wegen naar zijn doel te bedenken, om te bewegen.
Met hulp lukte het hem wel. Door scherper in beeld te krijgen wat hij nu precies wilde en waarom (er is altijd een waarom) en wat hij kon, kon hij gaan bewegen. Eerst in zijn hoofd door te zien dat er meer wegen leiden naar Rome (oftewel naar zijn doel) en welke stappen hij daarvoor kon gaan nemen. En toen is hij fysiek gaan bewegen: mensen bellen, gesprekken voeren en zelfs een dag met iemand meelopen. Dat leidde tot nog meer beweging: intern een andere baan.

Resultaat: een blije man die op zijn plek zit in zijn nieuwe functie. En die flexibel blijft in zijn denken, zodat hij kansen kan zien en kan pakken die voorbij komen op zijn werk. Soms heb je een wegwijzer nodig.

Ik wens je fijne Pinksterdagen met veel beweging!

Hartelijke groet,Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Verhalenvinder op Instagram met #gelukvandedag

Ook op Instagram ben ik actief. Met de hashtag #gelukvandedag post ik beelden uit mijn omgeving waar ik blij van word, en jij hopelijk ook. Hieronder de laatste afbeelding die ik heb geplaatst: lunchtafels die gedekt klaar staan in een kas op een supergroen plekje. Als ik het zie word ik alweer helemaal blij van binnen :)

Je kan mijn account bekijken door op de afbeelding te klikken.
Struweel tafels

Aanbod zakelijke trainingen

Ik heb een aantal zakelijke trainingen ontwikkeld, bedoeld voor mensen in organisaties die zich met elkaar, in groepsverband, verder willen ontwikkelen. Die zelf aan het stuur van hun loopbaan willen zitten. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Ik drink graag een kop koffie of thee met je om te kijken wat ik binnen jouw organisatie zou kunnen betekenen.
stuur wie ben ik allemaal

Agenda van trainingen 2019

11 oktober Training Design-your-new-job (Overveen) 9 - 17.30 uur
Kost jouw werk energie in plaats van dat het je energie oplevert? Je wilt eigenlijk ander werk, maar weet je niet wat. Je kent immers je passie niet. Bovendien heb je het veel te druk. Je weet stiekem ook wel dat het anders moet, maar het ontbreekt je aan energie en je maakt geen werk van je volgende loopbaanstap. Wil je daar een volle dag intensief mee aan de slag (inclusief een follow-up gesprek), dan is de eendaagse training Design-your-new-job perfect voor jou.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt!


Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet