Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

kerst 2018
Merry Christmas. Iedereen wenst elkaar fijne kerstdagen. Wat ga jij doen deze dagen? Beetje bijkomen of rennen van afspraak naar afspraak, shoppen in de uitverkoop en te druk zijn om er van te genieten? De Kerstman (ja, die enige echte) roept niet voor niets: Merry Christmas hohoho. Dat hohoho is voor de tijd nemen om te genieten van de dagen en van de mensen met wie je die doorbrengt.
Waarbij ik hoop ik dat je net zo'n leuke schoonmoeder hebt als ik. Hohoho als in: niets moet en alles mag. Dat wens ik jou in elk geval toe: feestdagen met veel mogen en weinig moeten. Net als ik je voor 2019 een jaar wens met veel mogen, met groei, met jezelf toestaan gelukkig(er) te worden.

En mocht ik daaraan bij kunnen dragen, dan doe ik dat graag. Bel me vanaf 2 januari gerust voor een vrijblijvend gesprek over jouw groeimogelijkheden. En heb je mijn gratis reflectietool al aangevraagd? Speciaal voor deze dagen om terug te blikken op 2018 en vooruit te kijken naar 2019. Bestellen kan via de mail: babs@verhalenvinder.com.

Ik wens jou: Merry Christmas (met maximale) hohoho :)Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Nieuw: training Design-your-new-job

Collega coach Marcella van Doorn heeft een supergave training ontwikkeld voor mensen die een andere baan zoeken maar niet precies weten WAT ze zoeken. Herkenbaar? Lees dan vooral verder.

Op 25 januari geven Marcella en ik de training samen. Met gebundelde expertise gaan we de deelnemers leren om een passende baan te zoeken op de manier waarop designers dat doen. Met verbluffende resultaten! Kijk voor meer info in de agenda hier onder.

Aanbieding: Schrijf je in voor 31 december 2018 en ontvang gratis het boek Nooit meer solliciteren (t.w.v.€19,50) van Sylvia van den Meerendonk, met heel veel praktisch en concrete tips voor het veroveren van de baan die bij je past.
ad FB en Insta IC met plaatje

Agenda van activiteiten voor januari/februari 2019

14 januari workshop Van Dromen naar Doen (Dordrecht) 19 - 22 uur
Waar droom jij van? Ben je toe aan het verwezenlijken van je droom maar lukt het je niet om actie te ondernemen? Kom dan naar de workshop Van dromen naar doen. Hier maak je je droom werkelijkheid. Tijdens de workshop maak je je droom concreet en zet je de eerste stappen richting het realiseren ervan. Klinkt als een droom nietwaar?!
Van dromen naar doen is een workshop vol met oefeningen en inspiratie, zodat je ontdekt wat je echte droom is. Je gaat van durven dromen naar durven doen.


25 januari Training Design-your-new-job (Overveen) 9 - 17.30 uur
Kost jouw werk energie in plaats van dat het je energie oplevert? Je wilt eigenlijk ander werk, maar weet je niet wat. Je kent immers je passie niet. Bovendien heb je het veel te druk. Je weet stiekem ook wel dat het anders moet, maar het ontbreekt je aan energie en je maakt geen werk van je volgende loopbaanstap. Dan is Design-your-new-job de perfecte training voor jou.

14 februari Workshop Wie ben ik (allemaal)? (Dordrecht) 19 - 22 uur
Heb je (wel eens) het gevoel dat je uit meerdere personen bestaat? Dat je zowel een pusher bent als een pleaser als iemand die streng is voor zichzelf? Een krijsende heks en een spelend kind?
Alsof je in een bus zit met allemaal verschillende mensen, waarvan sommigen wel heel vaak de chauffeur zijn. Wat zou het fijn zijn als je op de juiste momenten de juiste ‘ik’ achter het stuur kon zetten!
Kom het leren bij de workshop Wie ben ik (allemaal)?© Daar krijg je inzicht in je eigen gedrag en leer je wat wel en wat niet effectief is.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. Wil je afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt, dan is dit een toffe training voor jou!


Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou

20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door het organiseren van workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor particulieren, instellingen en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram

Over Verhalenvinder Blogbrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet