Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

Eerste hulp bij reflectie
Buiten regent en waait het behoorlijk. Het zijn met recht de donkere dagen voor Kerst. Ik ben vandaag nog niet buiten geweest en heb ook geen plannen. Van het weer heb ik namelijk gebruik gemaakt door mijn website aan te passen, plannen te maken voor nieuwe trainingen, blogs te schrijven en mijn spullen bij elkaar te zoeken voor geluk meten aanstaande zondag (zie agenda). Ik loop over van de energie, kan haast niet wachten om al mijn plannen uit te voeren. Daarnaast ben ik ook al aan het terugkijken: wat ging er goed en minder goed afgelopen jaar?
Hoe is dat bij jou? Heb jij last van het donker, de regen, de kou? Ben je minder jezelf dan met beter en lichter weer? Zo ja, wat doe je er dan aan?

Of je er nu gebruik van maakt (zoals ik) of de tijd uitzit tot de dagen weer langer en droger worden, voor terugkijken en vooruitkijken zijn deze donkere dagen prima geschikt. Ik heb er zelfs iets handigs voor ontworpen: een reflectietool. Zodat je in 1 oogopslag alle antwoorden op deze vragen kan zien staan nadat je ze hebt opgeschreven. En natuurlijk deel ik dit handige reflectiehulpje graag met jou. Dus wil jij hem ook ontvangen, stuur me dan even een mail via babs@verhalenvinder.com

Fijn weekend!Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Maak korte metten met je innerlijke criticus!

boze vrouw
Hij is af, getest en staat klaar op mijn website: de online minitraining ‘Maak korte metten met je innerlijke criticus’. Vanaf januari ga ik de training promoten, maar jij kunt hem nu al bestellen. Iets voor de donkere dagen voor Kerst?!

Reactie van een van mijn testers: “Mijn complimenten, ik probeer kritisch te zijn en iets te vinden, maar ik moet eerlijk zijn, het is een prima mini-cursus en de 25 euro waard!
Ik zou hier een aantal jaren gelden echt mee geholpen zijn, Ik merk dat ik over dit proces zelf vele jaren heb gedaan, en dit zou de tijd wel hebben verkort.”

Dus waar wacht je nog op? Meer informatie kun je vinden op: https://verhalenvinder.com/maak-korte-metten-met-je-innerlijke-criticus/

Agenda van activiteiten voor 2018 / start 2019

9 december Geluk meten bij Ladies Bingo in het Kruispunt Barendrecht
Annette Barel en ik zijn op 9 december aanwezig bij de Ladies Bingo van SPRUIT eten & drinken. Je kunt daar voor en na de film door Annette Barel Kunstzinnig Coach en mij gratis laten meten hoe gelukkig je bent.
Want geluk (of een tekort daar aan), wat doet dat met je? Zodra je weet op welk gebied je meer of minder gelukkig bent kun je er wat aan kunt doen. Welk gebied is dat bij jou? Werk, liefde, iets anders? Kom de 9e en pak de regie over je eigen geluk ✥


Workshops/trainingen met open inschrijving:

Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou

20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door het organiseren van workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor particulieren, instellingen en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram

Over Verhalenvinder Blogbrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet