Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

Blog stoppen of doorgaan verhalenvinder
Wat is jouw beste excuus om iets uit te stellen? Is dat: ik kan het niet? Ik heb geen tijd? Iets anders?
Zowel bij individuele coaching als bij de workshops die ik geef ervaar ik dat mensen van hartstikke goeie wil zijn om te veranderen - en het vaak toch niet doen. Ze verschuilen zich achter argumenten die heel logisch klinken en een prima excuus zijn.
De argumenten die ze geven zijn echter vaak gebaseerd op angst. Angst om te falen, om hun eigen grenzen te ontmoeten, om niet dat te bereiken wat ze het liefste willen. Een soort muur die staat tussen wie ze zijn en wie ze kunnen worden om te bereiken wat ze willen. En graag help ik hen die muur af te breken. Steen voor steen. De ene keer gaat dat snel, de andere keer wat langzamer. Maar uiteindelijk lukt het keer op keer.

Nu ben ik heel benieuwd naar jouw excuses. Wat zeg jij als je iets wilt of moet doen en je merkt dat je de boel vertraagt? Ik daag je uit je antwoord niet uit te stellen maar meteen het eerste wat in je opkomt aan me als antwoord te geven :) Dan ga ik kijken of ik een top drie kan samenstellen, met tips hoe je die excuses te lijf kunt gaan. Dus: wat is jouw excuus?

Hartelijke groet,

Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

PS weet je iemand voor wie deze BlogBrief ook interessant is? Stuur hem dan gerust door!

Eerste hulp bij een (andere) baan

Woensdagavond 18 april organiseerde ik de workshop Eerste hulp bij een (andere) baan bij Gabees Fotografie in Barendrecht. Een praktische workshop die de deelnemers meer zicht gaf op wat ze willen qua werk en wat ze kunnen, en waarmee ze meteen aan de slag konden. In september geef ik de workshop wederom bij Gabees Fotografie. Gaby maakt ook dan mooie en professionele foto's van de deelnemers, te gebruiken bij hun CV en op sociale media.
workshop verhalenvinder

Agenda activiteiten voorjaar 2018

8 juni Workshop Wie ben ik (allemaal)?
Wil jij ook ontdekken welke ikken je allemaal in je hebt en welke je wanneer moet inzetten om effectief te zijn? Dan is deze speelse en doeltreffende workshop iets voor jou. Bij goed weer in de buitenlucht.
12 september Workshop Eerste hulp bij een (andere) baan
Je zoekt een (andere) baan. Je weet niet precies wat je wilt, maar je weet wel dat het anders moet. Nu kom je niet goed uit de verf. Hoe pak je dat aan? Kom dan naar deze workshop! Hier krijg je inzicht in wat je kunt en wilt, zodat jij weet wat voor banen echt bij je passen en hoe je die gaat vinden.
Meer info over de workshops staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
Aanmelden kan via babs@verhalenvinder.com

Nieuw: in te huren als dagvoorzitter en presentator

Naast coach, verhalenvinder en communicatieadviseur ben ik ok (in te huren als) dagvoorzitter en presentator. In die rol komt ook weer het verhalen vinden terug: ik houd van verbinding en ben altijd nieuwsgierig naar wat mensen drijft. Ik zorg dat mensen zich gehoord en welkom voelen, en breng daarin enthousiasme en humor mee. Van concertavond tot partnerbijeenkomsten, ik ben breed inzetbaar. En ik denk ook graag mee over de opzet van jouw bijeenkomst, om samen tot de beste opzet te komen - en jouw doel te bereiken.

20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik organiseer workshops en trainingen op het gebied van zelfontplooiing, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor bedrijven en particulieren.

Daarnaast coach ik mensen met vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik ├ęcht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedragspatronen die me belemmeren. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram

Over Verhalenvinder Blogbrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet