Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

talent
Deze week ben ik op vakantie bij een dierbare vriendin die naar een ver land is geëmigreerd. We genieten van elkaars gezelschap, kletsen bij, ondernemen leuke dingen en tussendoor werken we. In een vakantietempo (tralalala, twiereliediedie), dat wel.
Ik heb hier meer tijd (nee, ik gun mezelf meer tijd) om vakliteratuur door te nemen en blogs te schrijven.
En ik deel mijn laatste blog graag met je in deze BlogBrief. Gaat weer over mijn ‘stokpaardje’: hoe kun jij worden wie je bent? Het maximale er uit halen? Werk vinden waar je (wel) gelukkig van wordt? Dit keer: zie jij jezelf (al) als merk?

Als je een andere baan zoekt, of aan het kijken bent of je je huidige baan passender kan maken, dan helpt het als je jezelf goed kent. Of de tijd neemt om jezelf beter te leren kennen. Eerder heb ik al een blog geschreven over waarom je doet wat je doet qua werk. Die raad ik je van harte aan. Wat ook heel belangrijk is, is weten waar je goed in bent. Wat zijn zaken waarvoor mensen jouw complimenten geven, die je goed afgaan en waar je blij van wordt (en dat laatste is niet onbelangrijk ;)).

Je talenten dus. Als je die op een rijtje zet, dan komt er een beeld uit van wie je bent en waar je je geld mee kunt verdienen. Waarin je je kunt onderscheiden. En waar je je eventueel nog verder in kunt bekwamen. Zodat je een sterk en herkenbaar 'merk' wordt. Meer lezen over de categorieën waarin je je talenten kunt indelen? Lees dan hier mijn blog verder.

Ik wens je een fijne dag!Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

PS het is vandaag nationale complimentendag. Heb jij jezelf al een compliment gegeven?!

Je kunt nog steeds stemmen op de Kanjeractie!

Ik ben genomineerd als een van de heldinnen van Barendrecht. De reden dat ik ben genomineerd is het feit dat ik in 2017 de Kanjeractie gestart ben. De parallellen tussen de heldinnennominatie en mijn Kanjeractie zijn groot: beide acties zetten vrouwen in het zonnetje vanwege hun bijdrage aan deze samenleving.

Mijn Kanjeractie gaat nog een stapje verder. Ik ben de actie gestart om alle vrouwen in Nederland trots te laten zijn op wie ze zijn en wat ze doen.

Mocht je nog niet gestemd hebben: je kunt dat nog steeds doen. Een stem op mij is een stem op mijn Kanjeractie. Stemmen kan via deze link. Dank alvast voor jouw stem!
collage zonder

Agenda van activiteiten voor maart 2019

20 maart Workshop Eerste hulp bij een (andere) baan (Barendrecht) 19 - 22 uur
Je zoekt een (andere) baan. Je weet niet precies wat je wilt, maar je weet wel dat het anders moet. Nu kom je niet goed uit de verf. Hoe pak je dat aan? Kom dan naar deze workshop! Hier krijg je in drie uur tijd inzicht in wat je kunt en wilt, zodat jij weet wat voor banen echt bij je passen en hoe je die gaat vinden.

29 maart Training Design-your-new-job (Overveen) 9 - 17.30 uur
Kost jouw werk energie in plaats van dat het je energie oplevert? Je wilt eigenlijk ander werk, maar weet je niet wat. Je kent immers je passie niet. Bovendien heb je het veel te druk. Je weet stiekem ook wel dat het anders moet, maar het ontbreekt je aan energie en je maakt geen werk van je volgende loopbaanstap. Wil je daar een volle dag intensief mee aan de slag (inclusief een follow-up gesprek), dan is de eendaagse Design-your-new-job perfect voor jou.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. Wil je afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt, dan is dit DE training voor jou!


Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram

Over Verhalenvinder Blogbrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet