Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

collage zonder
Apetrots ben ik!!

Ik ben genomineerd als een van de heldinnen van Barendrecht. De reden dat ik ben genomineerd is het feit dat ik in 2017 de Kanjeractie gestart ben. De parallellen tussen de heldinnennominatie en mijn Kanjeractie zijn groot: beide acties zetten vrouwen in het zonnetje vanwege hun bijdrage aan deze samenleving.

Mijn Kanjeractie gaat nog een stapje verder. Ik ben de actie gestart om alle vrouwen in Nederland trots te laten zijn op wie ze zijn en wat ze doen.


De Kanjerbeker is inmiddels naar de 11e kanjer (het is een wisselbeker). De actie is een groot succes en treft iedere keer weer zijn doel. Ik ben trots op alle kanjers, en hoop dat de actie nog veel vrouwen trots mag maken op zichzelf.

Om die reden wil ik vragen of je op me wilt stemmen. Een stem op mij is een stem op mijn Kanjeractie. Dus ik moet eigenlijk vragen: wil je stemmen op mijn Kanjeractie? Dat kan via deze link.

Alvast bedankt namens alle kanjers van Nederland!!
Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik ├ęcht wil in mijn werk en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram
MailPoet