Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

gevoelig type jan 19
Soms is het fijn lang van tevoren iets te regelen. Een vakantie bijvoorbeeld: als je die ver van tevoren boekt heb je zekerheid dat je een goede locatie kunt boeken en heb je veel en lang voorpret. En soms is het juist goed iets ter plekke te beslissen omdat je gevoel je ingeeft dat je dat NU moet doen. Dat kun je dan vaak niet eens goed uitleggen waarom dat is, maar je weet dat het moet. Het voelt dan of er geen toeval in het spel is maar dit zo heeft moeten zijn.

Laat ik een concreet voorbeeld geven. Al tijden sluimert het bij mij dat ik ‘iets’ met theater wil doen. Jaren geleden heb ik twee theatercursussen gedaan, en dat gaf me enorm veel plezier.
Púúr plezier, van het soort dat minder vaak voorkomt, het soort dat maakt dat je buik en kaken zeer doen van het lachen en je je lijf voelt ontspannen. Ken je dat? Afgelopen zondag kwam ik al surfend uit op een cursus theatersport. Die zou de avond erop al starten. Ik checkte mijn agenda en bleek die avond geen afspraken te hebben. En de meeste van de andere cursusavonden ook niet. En ik heb geboekt. Gewoon op die knop gedrukt, zonder veel nadenken. Het voelde goed. Die avond kreeg ik bericht dat er nog plaats was en de volgende dag ben ik erheen gegaan. Wat het me gebracht heeft lees je hier in mijn blog.

Het toonde mij maar weer eens aan dat ik meer op mijn gevoel af mag gaan, omdat dat altijd klopt – als ik de tijd neem om te luisteren. Hoe doe jij dat? Luister jij naar je gevoel? Ben jij een gevoelig type?

Mocht je nog iets redelijk last minute willen besluiten: aanstaande vrijdag geef ik samen met Marcella van Doorn de training Design-your-new-job in Overveen bij Haarlem. Gaat er iets in jou bewegen als je dit leest? Ga dan af op je gevoel en druk op de link! We hebben nog een paar plekjes als je je vandaag nog aanmeldt.

Ik wens je een mooi weekend met veel activiteiten op gevoel ;)Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Coachkosten vergoed?

Over gevoel gesproken: wil jij graag gecoacht worden maar hik je aan tegen de kosten? Misschien kun je de kosten vergoed krijgen. Klik hier voor een artikel met mijn suggesties hiervoor.

Wat kost je innerlijke criticus jou?

Voor de kosten van 3 pizza's Margherita, twee bioscoopkaartjes of een halve tank benzine heb je al mijn mini online training Maak korte metten met je innerlijke criticus. De titel zegt het al: weg met die innerlijke criticus, met die stem in jou die je de hele dag door afkraakt en je zelfvertrouwen onderuit haalt. Dat is echt niet nodig, je kunt die stem het zwijgen opleggen. Hebben, die minitraining? Bestel hem NU. De mensen die je voorgingen (adverteren doet begeren) waren er heel positief over, dus wat let je?

Wil je een video ervan zien, klik dan hier.
foto advertentie IC

Activiteiten voor januari 2019

25 januari Training Design-your-new-job (Overveen) 9 - 17.30 uur
Kost jouw werk energie in plaats van dat het je energie oplevert? Je wilt eigenlijk ander werk, maar weet je niet wat. Je kent immers je passie niet. Bovendien heb je het veel te druk. Je weet stiekem ook wel dat het anders moet, maar het ontbreekt je aan energie en je maakt geen werk van je volgende loopbaanstap. Gaat dit over jou? Dan zijn de training Design-your-new-job en jij een perfecte match.

Altijd beschikbaar: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. Het is een vijf weken durende training met schrijf- en doe-oefeningen die de deelnemers wekelijks per mail ontvangen. In 5 weken leer ik je af te rekenen met je innerlijke criticus en groeit je zelfvertrouwen. Wil jij dat ook, dan is dit een toffe training voor jou!


Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou

20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram

Over Verhalenvinder Blogbrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet