Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

wat is jouw doel
Hoe kom jij tot jouw doel?
Ongewoon voor mij: een blog over voetbal. Maar ook hier is weer een parallel te trekken met coachen ;) Feyenoord is afgelopen jaar kampioen geworden. Wat bijna niemand meer weet is dat ze dat behaald hebben met slecht voetbal.
Ik weet het echter nog heel goed omdat mijn mannen na elke thuiswedstrijd thuiskwamen met de mededeling: ‘Slecht gevoetbald, maar wel gewonnen.’

Wat ik zei: dat slechte voetbal, dat weet niemand meer. En dat maakt ook niet meer uit: ze werden wel kampioen. Stonden met de schaal op de Coolsingel. Schreven na 19 jaar weer de felbegeerde titel op hun naam. En dat is alles wat mensen onthouden: het kampioenschap. Niet hoe ze er gekomen zijn. Dat was ook het doel van Feyenoord: kampioen worden. Niet per se met mooi voetbal.
Daar komt de link met coachen ;) als worden wie je echt bent jouw doel is, dan maakt de manier waarop niet uit. Als je het maar wordt. Wat heb jij nodig om alles uit jezelf te halen wat er in zit? Yoga? Mindfulness? Goed eten? Andere baan? Coaching? Niemand weet meer aan het eind HOE een resultaat behaald werd, alleen nog maar DAT het resultaat behaald werd. En als je fan bent van Feyenoord: maakt het jou uit HOE ze kampioen geworden zijn? Nee toch?! Als ze het dit jaar maar weer worden. Kleine kans helaas. Het voetbal is nog steeds niet heel mooi, maar de resultaten blijven nu ook achter.
Hoe ziet jouw persoonlijke ‘kampioenschap’ er uit? Hoe ziet het er uit als je bereikt hebt wat je wilt bereiken? Als je bent wie je werkelijk wilt zijn? Als je je droom hebt nagejaagd, echt die eerste stap hebt gezet richting een leven waarin JIJ bepaalt hoe dingen gaan? Waarin JIJ de baas bent over je eigen gedachten, en de regie hebt over je leven? Hoe voelt dat?

Hartelijke groet,

Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

PS weet je iemand voor wie deze BlogBrief ook interessant is? Stuur hem dan gerust door!

Inspiratie voor jou op Instagram

Sinds kort ben ik ook te vinden op Instagram. Ook daar probeer ik je te inspireren, door het plaatsen van foto's waar je (hopelijk) blij van wordt en energie van krijgt. Dit vind ik zo'n foto. Ik heb hem gemaakt in Italië, bij Cinque Terra. Ik gebruik altijd de hashtags #gelukvandedag en #verhalenvinder.
DSC_0064

Agenda activiteiten voorjaar 2018

18 april Workshop Eerste hulp bij een (andere) baan
Je zoekt een (andere) baan. Je weet niet precies wat je wilt, maar je weet wel dat het anders moet. Nu kom je niet goed uit de verf. Hoe pak je dat aan? Kom dan naar deze workshop! Hier krijg je inzicht in wat je kunt en wilt, zodat jij weet wat voor banen echt bij je passen en hoe je die gaat vinden. Er is nog beperkt plaats, dus wees er snel bij.
8 juni Workshop Wie ben ik (allemaal)?
Wil jij ook ontdekken welke ikken je allemaal in je hebt en welke je wanneer moet inzetten om effectief te zijn? Dan is deze speelse en doeltreffende workshop iets voor jou. Bij goed weer in de buitenlucht.
Meer info over de workshops staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
Aanmelden kan via babs@verhalenvinder.com

Kanjerbeker blijft een maand langer in Den Haag

De Barendrechtse Kanjerbeker blijft nog een maand in Den Haag. Jacq Verhees gaf de Kanjerbeker op 6 april door aan Cis Deyl, ook uit Den Haag. Cis is initiatiefnemer van de Haagse stichting MIAW: Make It Art Worthy. De stichting heeft tot doel het laagdrempelig verbinden van kunst en maatschappij. Dat doet zij door ruimte te bieden aan kunstenaars, het houden van een maandelijkse expositie en het scheppen van mogelijkheden voor het geven van workshops en cursussen van zeer uiteenlopende aard.
20180406_135028
20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik organiseer workshops en trainingen op het gebied van zelfontplooiing, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor bedrijven en particulieren.

Daarnaast coach ik mensen met vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedragspatronen die me belemmeren. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram

Over Verhalenvinder Blogbrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet