Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

Blog hoe ziet jouw toekomst er uit nov 18
“De wereld is in transformatie naar een volgende stap in de beschaving.” Zo begon trendwatcher Ruud Veltenaar zijn verhaal afgelopen dinsdag bij een netwerk bijeenkomst die ik bijwoonde. Hij deed nog meer stevige uitspraken: “er komt een transitie van ego naar eco”, “niets is zeker in dit leven, we hebben alleen illusionaire zekerheden” en “doing well is een resultante van doing good.”
Ruud zet mensen aan het denken over hun eigen toekomst in een snel veranderende wereld. Deze veranderingen gaan veel sneller dan een jaar of tien geleden, en daar moeten we op voorbereid zijn.

Ik kan me bijvoorbeeld de tijd van vóór de mobiele telefoon nog herinneren, maar me er nu niks meer bij voorstellen. Je wordt geacht alles te doen met je telefoon, van inloggen op je werk tot betalen tot televisie kijken tot yogalessen volgen. Ik word hem wel eens beu, maar bij mijn kinderen zit dat ding haast vastgegroeid aan hun lijf. Die weten niet beter dan dat mobiele telefoons bestaan en je er eindeloos veel mee kan. Er zullen vast veel mogelijkheden met je telefoon zijn waar ik geen weet van heb – of zelfs maar wil hebben. Maar achterblijven is geen optie. En de telefoon is maar 1 ontwikkeling; dan heb ik het nog niet over robotisering en vergaande digitalisering.

Van veranderingen kun je als mens heel onrustig worden, en onzeker. Je illusionaire zekerheden, zoals Ruud Veltenaar ze noemde, worden steeds illusionairder. Steeds minder tastbaar. Want je moet continu schakelen tussen technieken, situaties en veranderende behoeften. Bestaat jouw beroep nog wel over een paar jaar, of het bedrijf of de organisatie van je werkgever in deze vorm? Dus dan komt het er op neer te weten wat jouw talenten en kwaliteiten zijn, zodat je ze altijd en overal in kunt zetten. Dat geeft rust! En met die rust heb je minder behoefte aan wat voor zekerheid dan ook: jij rekent op wat jij de wereld te bieden hebt.

Hoe ziet jouw toekomst er uit? Ga je het op je af laten komen, of ga je de regie pakken? Zodat je voorbereid bent op wat de toekomst dan ook mag brengen? Ik help je daar graag bij met gerichte coaching.

Nabrander: Stel jij je toekomst nog even uit en heb je last van dat uitstellen, dan ben je van harte welkom bij mijn workshop Stoppen met Uitstellen op 21 november.
Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Over gratis testen, werkgeluk en kanjers

  • Testers gezocht! Ik ben druk bezig met het ontwerpen van een hele toffe mini online training over je innerlijke criticus. Super waardevol voor als je last hebt van een stemmetje in je dat steeds commentaar heeft op wat je doet. Ik zoek nog testers, dus als je interesse hebt om deze online minitraining gratis uit te proberen, mail me dan even op babs@verhalenvinder.com
  • Werkgeluk: wie wil dat nu niet?! Ik heb vorige week met veel succes incompany de training Werkgeluk gegeven. Een training die je laat ontdekken wat werkgeluk is voor jou, en hoeveel invloed je daar zelf op hebt. En dat is meer dan je denkt! Zie je zo'n training ook zitten voor jouw team, vriendengroep of bedrijf: ik kom graag langs om de mogelijkheden met je door te nemen.
  • Anneke Westerkamp van de Stichting PiPa kreeg op 29 oktober als 10e kanjer de Kanjerbeker uitgereikt. Ze reageerde zoals de negen kanjers die haar voor gingen: met ongeloof (voor mij?), ontkenning (zoveel bijzonders doe ik toch niet?), emotie (dit doet wat met me) en enthousiasme (ik ga bedenken aan wie ik hem weer ga doorgeven over een maand). Gezien de vele reacties op het Facebookbericht vinden heel veel mensen dat Anneke de beker meer dan verdiend heeft!
Meer informatie over de Kanjeractie: www.verhalenvinder.com/kanjeractie
Anneker kanjer nr 10

Agenda van activiteiten voor 2018 / start 2019

9 december Geluk meten bij Ladies Bingo in het Kruispunt Barendrecht
Annette en ik zijn op 9 december aanwezig bij de Ladies Bingo van SPRUIT eten & drinken. Je kunt daar voor en na de film door Annette Barel Kunstzinnig Coach en mij gratis laten meten hoe gelukkig je bent.
Want geluk (of een tekort daar aan), wat doet dat met je? Bewustwording op welk gebied je meer of minder gelukkig bent maakt dat je er wat aan kunt doen. Welk gebied is dat bij jou? Werk, liefde, iets anders? Kom de 9e en pak de regie over je eigen geluk ✥


Overige activiteiten
De workshops vinden plaats in Dordrecht.

Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
Aanmelden kan via babs@verhalenvinder.com

20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik organiseer workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor particulieren, instellingen en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram

Over Verhalenvinder Blogbrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet