Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

muzieknoten
Voor een radioprogramma waarin ik mocht komen vertellen over mijn bedrijf werd me gevraagd of ik drie muzieknummers mee wilde nemen. Dat vind ik een gevaarlijke vraag. Ik ken namelijk zo veel ontzettend goeie muzieknummers dat ik dacht: waar moet ik beginnen? Welke liedjes laten zien wie ik ben en waar ik voor sta?
Uiteindelijk ben ik tot een keuze gekomen. En die is aanstaande dinsdagavond om 20 uur te horen bij Exxact FM in het programma van Jos Vis. Maar terwijl ik nog aan het zoeken was kwamen er zoveel nummers spontaan bij me opborrelen. Nummers die ik vaker van binnen hoor als ik me lekker voel – of juist niet. Wil je weten welke nummers het NIET geworden zijn? Lees dan mijn blog hierover verhalenvinder.com/verhalen/wat-is-jouw-lijflied/

Ik ben razend benieuwd welke van deze nummers iets losmaakt bij jou. En of jij een nummer hebt dat je graag hoort (draait wou ik zeggen maar dat is zo achterhaald) als je een oppepper kunt gebruiken. Wat is jouw lijflied?Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

PS Klinkt jouw lied niet (helemaal) zoals je zou willen, dan is de workshop Vind je eigen verhaal op 30 oktober een aanrader voor jou. Basis is het doorgronden en loslaten van oude patronen, zodat je de regie weer hebt over je eigen leven.


Geluk meten bij Ladies Bingo 9 december Barendrecht

Op 9 december komen Annette Barel en ik geluk meten bij de Ladies Bingo in het Kruispunt in Barendrecht. Voor en na de film Zwaar verliefd staan we in de hal in het Kruispunt tussen allerlei andere leuke stands. Onze coachbus past hier helaas niet in, maar je herkent ons vanzelf ;) Voor meer info en kaarten klik hier.

Kanjerbeker naar 9e kanjer in Kampen

Ruim een jaar geleden startte ik met de Kanjeractie. Mijn doel was en is om vrouwen trots te laten zijn op wie ze zijn en wat ze doen. Ik had toen nooit kunnen bedenken hoeveel impact deze actie zou hebben op vrouwen in heel Nederland. De beker is vandaag in Kampen naar alweer de negende kanjer gegaan: Tineke Hakkers.
Zij ontving de Kanjerbeker tijdens het Kom erbij festival, dat werd georganiseerd in het kader van de Week tegen eenzaamheid. Tineke coördineert sinds kort de vriendengroepen bij Humanitas, en is op meer vlakken vrijwillig actief. Kanjer nummer acht Anquelien: “Ik zag van de week in de krant een artikel over de Week tegen eenzaamheid en over Tineke, en toen wist ik meteen dat ik aan haar de beker wilde doorgeven. Tineke is ook een echte kanjer!”
Op de foto: Anquelien links in het roze en Tineke rechtsvoor in het grijs (zittend).

Anquelien en Tineke

Agenda van activiteiten voor het najaar van 2018

30 oktober Workshop Vind je eigen verhaal (inschrijving geopend)
Je weet niet goed wat je talenten zijn en wat het patroon is in je leven dat je steeds weer herhaalt – met wisselend succes. Je wilt uit dat patroon – maar HOE?
Dan is deze workshop Vind je eigen verhaal© iets voor jou! In deze workshop ervaar je hoe je eigen verhaal je vertelt wat je talenten zijn, wat je belangrijk vindt en waar je energie van krijgt in je leven. En hoe je dat eigen verhaal kunt gebruiken om je toekomst naar je hand te zetten. Zo krijg je de regie terug over jouw leven! Locatie: Dordrecht. Tijd: 19 - 22 uur. Kosten: 45 euro.

Overige workshops en data
  • 21 november Workshop Stoppen met Uitstellen
  • 9 december Geluk meten bij Ladies Bingo in het Kruispunt in Barendrecht
  • 14 januari Workshop Van Dromen naar Doen
  • 14 februari Workshop Wie ben ik (allemaal)?
De workshops vinden plaats in Dordrecht.

Meer info over de workshops staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
Aanmelden kan via babs@verhalenvinder.com

20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik organiseer workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor particulieren, instellingen en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram

Over Verhalenvinder Blogbrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet