Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

black-friday
Ik weet niet hoe het met jouw mailbox is, maar die van mij wordt al een aantal dagen gespamd met berichten over Black Friday. Aanbiedingen, nog meer koopjes, allemaal om mij ertoe te bewegen om vooral te kopen. En vooral vandaag: profiteer nog tot 23.59 uur van....
Weet je wat er bij mij dan gebeurt? Ik word nogal dwars. Ga dan juíst niks kopen (los van dat ik niks heb met kopen om het kopen). Dat dwarse, dat heeft me in het verleden zowel veel gebracht als gekost.
Zo ging mijn hele klas destijds naar de film Grease in de bios, en was dat voor mij een reden om níet te gaan. Ik heb een supergave nachtzwempartij gemist, omdat ik ruzie had met mijn toenmalige vriendje (hij ging wel mee en ik bleef pruilend thuis omdat ik zoooo boos was op hem). Ik ben jaren geleden gestart als coach, terwijl mijn hele omgeving riep (en soms nog steeds roept) dat ‘half Nederland de andere helft coacht’. En ik ben ooit aan een baan begonnen omdat ik dacht dat die job as wat ik wilde – om er vervolgens langer dan goed voor me was in te blijven hangen. Iets met niet op willen geven. Gebracht en gekost dus.

Dat dwarse en eigenwijze, dat zit er bij mij nog steeds in. Soms handig en soms helemaal niet. Inmiddels heb ik geleerd het zodanig te ‘polijsten’ dat het me niet meer belemmert. Sterker nog, tegenwoordig word ik voor opdrachten gevraagd omdát ik eigenwijs ben. Want dat levert wel coachgesprekken en trainingen op die net even anders zijn – en daardoor mega effectief.
Hoe zet jij jouw specifieke eigenschappen in ten voordele van jezelf? (Hoe) laat jij je talenten als eigenwijs, flexibel, dienstverlenend of perfectionistisch VOOR je werken in plaats van TEGEN je?

Ik wens je een fijne vrijdag verder, of hij nu zwart is of niet ;)Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Het succes van stoppen met uitstellen

Als je nu te eigenwijs was om je aan te melden voor de workshop Stoppen met uitstellen van afgelopen week, dan heb je een herkansing. Op 14 januari organiseren Annette Barel en ik weer de workshop Van dromen naar doen. En ook daarin komt uitstelgedrag aan de orde. Want hoe komt het dat jij je droom steeds maar uitstelt? Die andere baan, dat eigen bedrijf, wonen in het buitenland, ... vul jouw droom maar in.
Eén van de deelnemers aan de workshop Stoppen met uitstellen nam later contact met me op. Ze vertelde dat ze door de workshop ineens door had hoe haar uitstelgedrag werkte en wat ze er aan moest doen. Dat had ze vervolgens daadwerkelijk gedaan, en dat had haar zoveel lucht en energie gegeven.
Ik gun jou ook het succes van stoppen met uitstellen. Dus: ben jij erbij op 14 januari?

Maak korte metten met je innerlijke criticus!

boze vrouw
In mijn vorige nieuwsbrief deed ik een oproep voor testers voor mijn online minitraining Maak korte metten met je innerlijke criticus. Inmiddels heeft een aantal enthousiaste en positief-kritische mensen de training getest. Met hun feedback heb ik hem verder kunnen aanscherpen. Nu ben ik bezig de laatste (technische) zaken te regelen.

In één van de volgende BlogBrieven zal ik jou als lezer een speciaal aanbod doen hiervoor (toch een beetje Black Friday maar dan niet op Black Friday :)).
Kun je niet wachten om deze spectaculair doeltreffende training te doen? Wil jij NU al korte metten maken met die stem in je die steeds maar commentaar heeft op wat je doet? Stuur me dan even een mail: babs@verhalenvinder.com

Agenda van activiteiten voor 2018 / start 2019

9 december Geluk meten bij Ladies Bingo in het Kruispunt Barendrecht
Annette en ik zijn op 9 december aanwezig bij de Ladies Bingo van SPRUIT eten & drinken. Je kunt daar voor en na de film door Annette Barel Kunstzinnig Coach en mij gratis laten meten hoe gelukkig je bent.
Want geluk (of een tekort daar aan), wat doet dat met je? Zodra je weet op welk gebied je meer of minder gelukkig bent kun je er wat aan kunt doen. Welk gebied is dat bij jou? Werk, liefde, iets anders? Kom de 9e en pak de regie over je eigen geluk ✥


Workshops met open inschrijving:

De workshops vinden plaats in Dordrecht.

Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
Aanmelden kan via babs@verhalenvinder.com

20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door het organiseren van workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor particulieren, instellingen en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram

Over Verhalenvinder Blogbrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet