Wat doe ik?

Er zijn diverse manieren voor mij als coach om de rode draad in jouw loopbaanverhaal te vinden. Ontdek zelf wat bij je past.

Ik organiseer laagdrempelige workshops op het gebied van loopbaan, talenten en werkgeluk. Daarin mix ik het gebruik van verhalen met spel/beweegoefeningen en creativiteit. Zodoende krijg jij een helder beeld bij jouw eigen verhaal. Ik organiseer deze workshops op basis van individuele inschrijving en op aanvraag voor bedrijven en instellingen. Voor de workshops werk ik regelmatig samen met andere coaches, zoals Annette Barel en Marcella van Doorn.

Meer....

Daarnaast ben ik jouw verhalenvinder in een persoonlijk coachgesprek of een reeks van gesprekken. Daarbij werk ik graag met spelvormen, metaforen en verhalen. Kijk hier voor mijn aanbod voor een coachtraject van 5 gesprekken.

Coachgesprekken vinden plaats in Barendrecht, workshops in de regio groot-Rotterdam of op aanvraag op andere plaatsen.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Mail me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op babs@verhalenvinder.com

Hoe ik coaching zie wordt treffend weergegeven in de volgende animatie: